Deelnemers Den Burg Winkelhart van Texel

Het Winkelhart van Den Burg op Texel bestaat uit tientallen winkels, restaurants en dienstverlenende bedrijven. Hieronder vindt u een lijst van alle deelnemers. U bent van harte welkom bij deze bedrijven. Via de zoekfunctie kunt u het bedrijf dat u zoekt direct vinden, of gebruik het filter. 
 

Deelnemers op de kaart

Vind in Den Burg

Zoeken

TCA

TCA Texel is al 16 jaar de zakelijke dienstverlener in de automatiseringssector op Texel. Naast de bekende activiteiten kunt u nu ook bij ons terecht voor kantoorbenodigdheden.
Maricoweg 37a, 1791 MD

Texelse Media

Texelse Media is een veelzijdig mediabedrijf met onder andere een website, kabelkrant en weekendkrant. Op deze manier draagt het bedrijf bij in de informatievoorziening van het eiland.
Postbus 154, 1791 CG

Tomahawk

Een winkel met een geheel eigen uitstraling! Veel van de kleding en schoenen zijn nét even iets anders. Stap eens binnen en ervaar het zelf.
Waalderstraat 24, 1791EC

Treffers Footware

Op zoek naar nieuwe schoenen? Treffers Footwear heeft een ruime keus uit dames- en herenschoenen. De merken lopen uiteen van converse tot diesel en lacoste.
Weverstraat 22, 1791 AD

Treffers Mode

Je kunt bij Treffers terecht voor een compleet nieuw outfit. Er worden leuke merken verkocht als DEPT, Diesel en G-star, zowel dames- als herenmode. De winkel heeft onder andere een breed assortiment spijkerbroeken.
Weverstraat 5a, 1791 AA

Vakgarage Texel

Abbewaal 3, 1791 WX

Vliegerhuis

De winkel die gespecialiseerd is in vliegers, darts, messen, jongleerartikelen en speelgoed.
Weverstraat 17, 1791 AA

VVV Texel

De VVV op Texel is gevestigd in Den Burg, net buiten het centrum. Bij de VVV kunt u terecht met al uw Texel-vragen over Texel. Er liggen diverse folders voor u klaar. Natuurlijk kunt u bij VVV Texel ook uw vakantie op het eiland boeken.

Wiersma Meubelen

Bij ons kunt u terecht voor een sfeervolle inrichting van uw huis, bungalow of chalet. Bent u opzoek naar meubelen, rotan, verlichting of accessoires kom dan gerust eens langs om onze showroom te bezichtigen. Wij bieden u een goede service en een vlotte levering.
Wilhelminalaan 14, 1791 AM

Woonkracht 7

Een sfeervolle interieur-stylingwinkel waar u keuze heeft uit schitterende combinaties van wand- en vloer materialen, aangevuld met prachtige raambekleding.
Vogelenzang 11, 1791 EZ

Filter op

Steunlid
Detailhandel
Dienstverlening
Eten en Drinken
Kunst en Cultuur
Overnachten

Winkelen in Den Burg volgens RIVM richtlijnen