Deelnemers Den Burg Winkelhart van Texel

Het Winkelhart van Den Burg op Texel bestaat uit tientallen winkels, restaurants en dienstverlenende bedrijven. Hieronder vindt u een lijst van alle deelnemers. U bent van harte welkom bij deze bedrijven. Via de zoekfunctie kunt u het bedrijf dat u zoekt direct vinden, of gebruik het filter. 
 

Deelnemers op de kaart

Vind in Den Burg

Zoeken

Albert Heijn bv

Bij Albert Heijn bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. Het is de grootste supermarkt op Texel waar u terecht kunt voor al uw boodschappen.
Waalderstraat 48 1791 EC

Bakker Timmer

Ovenvers brood, verrukkelijk gebak en een ruim assortiment luxe broodjes met verrassende smaken. Dat en meer vindt u bij De Echte Bakker Timmer op Texel.
Hogerstraat 4, 1791 CH

Blokker

Blokker heeft een stevig basisassortiment van goede en betaalbare huishoudelijke artikelen en daarnaast luxe producten, speelgoed en tuinmeubilair. Op Texel is de Blokker gevestigd aan de Parkstraat.
Parkstraat 28, 1791 CB

Bosma Wonen

Sinds drie jaar zijn Charles en Karin Bosma van Bosma Slapen en Meer gespecialiseerd in het adviseren en verkopen van bedden, matrassen, dekbedden en kussens.
Waalderstraat 6, 1791 EC

't Lant van Texsel

In dit gezellige winkeltje aan de Waalderstraat vindt u een breed assortiment aan spullen. Van tafellakens tot sieraden en van keukenspullen tot woonaccessoires. Geen zin om het huis te verlaten? In de webshop kunt u de spulletjes gemakkelijk bekijken en bestellen.
Waalderstraat 23, 1791 EB

53 Graden Noord

53 Graden Noord is een full-service reclamebureau. Gepassioneerd en gedreven werken wij aan uw reclame uitingen. Of het nu gaat om drukwerk, ontwerpen, logo's of websites, wij regelen het voor u. 53 Graden Noord ontwikkelt, realiseert en adviseert vanaf het eerste concept, tot aan het eindproduct.
Spinbaan 1, 1791 MC

Assurantiekantoor Ab de Wijn

Assurantiekantoor Ab de Wijn is al 100 jaar een betrouwbare tussenpersoon op Texel. Wij zijn gespecialiseerd in advies en producten rond verzekeren, hypotheken, pensioenen en financieringen.
Bernhardlaan 188, 1791 XJ

Bakker Timmer

Ovenvers brood, verrukkelijk gebak en een ruim assortiment luxe broodjes met verrassende smaken. Dat en meer vindt u bij De Echte Bakker Timmer op Texel. Wij gaan voor smaakbeleving en kwaliteit.
Weverstraat 90, 1791 AG

Bloemisterij Bloem

Voor de mooiste boeketten of plantjes gaat u naar Bloemisterij Bloem aan de Burgwal in Den Burg. Trakteer uzelf of iemand anders eens op een mooie bos bloemen!
Burgwal 2, 1791 AJ

Bloemisterij Tessel Flower

Een boeket geven gaat op gevoel. En dat gevoel proberen wij in een boeket te leggen. Een klein boeketje,om iemand te bedanken of juist iets groots en apart, zodat het echt speciaal is!!
Kogerstraat 9, 1791 EN

Filter op

Steunlid
Detailhandel
Dienstverlening
Eten en Drinken
Kunst en Cultuur
Overnachten

Hét kleine boekje van Den Burg

Vol trots presenteren wij u Hét boekje van Den Burg. Vol informatie over ons prachtige dorp. Met dit boekje kunt u nog beter uw weg vinden in Den Burg.

 

Download boekje