Markten

winkelhart_markten.jpgIn het centrum van Den Burg worden regelmatig leuke markten georganiseerd. Elke maandagochtend kunt u terecht op de weekmarkt rond de Groeneplaats in Den Burg. Hier vindt u onder andere kramen met verse groenten, fruit, kaas, etc. 

Het bestuur van het Winkelhart organiseert daarnaast elk jaar markten met verschillende thema's en een gezellige herfstmarkt.
 

Weekmarkt op maandag

De maandagmarkt vindt het gehele jaar plaats van 08.00 tot 13.00 uur. Met Pasen en Pinksteren vindt de weekmarkt plaats op dinsdagochtend.

 

Zomermarkten

In juli en augustus vinden de zomermarkten plaats, met muziek, dans, kunst en diverse activiteiten voor jong en oud. Gezellige zomermarkten met wekelijks een gevarieerd programma. De kramen staan op de Groeneplaats, in de Parkstraat en Binnenburg.

Er zijn elke week afwisselende activiteiten zoals schminken, klimwand, clown, brocante, creatieve workshops, etc. Ook is er vaak muziek op verschillende plaatsen in Den Burg en in het Glazen Paleis.

 


in 2023 ZIJN DE ZOMERMARKTEN OP DE VOLGENDE DATA

5 juli: ''DAG VOOR DE KINDEREN''
12 juli GEEN markt i.v.m. kermis
19 juli: ''DAG VAN DE OLDTIMERS''
26 juli: ''DAG VAN DE MUSEA''
2 augustus: ''DAG VAN DE MUZIEK/CULTUUR''
9 augustus: ''DAG VAN DE KINDEREN''
16 augustus: ''DAG VAN DE DIEREN EN DE BOERDERIJ''
23 augustus: ''DAG VAN DE KUNST''
30 augustus: ''DAG VAN DE TREKKER''

Voor informatie over of aanmelding voor de zomermarkt kunt u contact opnemen met:

markt@winkelhartvantexel.nl

HERFSTMARKT

Op woensdag 18 en 25 oktober vindt in het centrum van Den Burg van 11.00 tot 17.00 uur de herfstmarkt plaats. Bruisende activiteiten met kraampjes vol herfstlekkernijen, diverse marktkramen en een gezellige sfeer. 

Hét kleine boekje van Den Burg

Vol trots presenteren wij u Hét boekje van Den Burg. Vol informatie over ons prachtige dorp. Met dit boekje kunt u nog beter uw weg vinden in Den Burg.

 

Download boekje