Markten

winkelhart_markten.jpgIn het centrum van Den Burg worden regelmatig leuke markten georganiseerd. Elke maandagochtend kunt u terecht op de weekmarkt rond de Groeneplaats in Den Burg. Hier vindt u onder andere kramen met verse groenten, fruit, kaas, etc. 

Het bestuur van het Winkelhart organiseert daarnaast elk jaar markten met verschillende thema's en een gezellige herfstmarkt.
 

Weekmarkt op maandag

De maandagmarkt vindt het gehele jaar plaats van 08.00 tot 13.00 uur. Met Pasen en Pinksteren vindt de weekmarkt plaats op dinsdagochtend.

 

Zomermarkten

In juli en augustus vinden de zomermarkten plaats, met muziek, dans, kunst en diverse activiteiten voor jong en oud. Gezellige zomermarkten met wekelijks een gevarieerd programma. De kramen staan op de Groeneplaats, in de Parkstraat en Binnenburg.

Er zijn elke week afwisselende activiteiten zoals schminken, klimwand, clown, brocante, creatieve workshops, etc. Ook is er vaak muziek op verschillende plaatsen in Den Burg en in het Glazen Paleis.

 

van 17 juli tot 4 september is er wekelijks op woensdag zomermarkt. Van 11.00 tot 17.00 uur met wisselende thema's zoals Oldtimers, Kinderen, Flower power en historie.

 

Markten 2024

-    17 juli Dag van de Oldtimers
-    24 juli Dag van Ooit
-    31 juli Dag van het kind
-    7 aug. Dag van de Flower Power
-    14 aug. Dag van Ooit
-    21 aug. Dag van het kind
-    28 aug. Dag van de Flower Power
-    4 sept. Dag van de Oldtimers

De markt start om 10.30 en eindigt om 16.30 uur op de Groeneplaats in Den Burg.

 

 

Hét kleine boekje van Den Burg

Vol trots presenteren wij u Hét boekje van Den Burg. Vol informatie over ons prachtige dorp. Met dit boekje kunt u nog beter uw weg vinden in Den Burg.

 

Download boekje