Markten

winkelhart_markten.jpgIn het centrum van Den Burg worden regelmatig leuke markten georganiseerd. Elke maandagochtend kunt u terecht op de weekmarkt rond de Groeneplaats in Den Burg. Hier vindt u onder andere kramen met verse groenten, fruit, kaas, etc. 

Het bestuur van het Winkelhart organiseert daarnaast elk jaar zomermarkten met verschillende thema's, een gezellige herfstmarkt en een sfeervolle wintermarkt.

Weekmarkt op maandag

De maandagmarkt vindt het gehele jaar plaats van 08.00 tot 13.00 uur. Met Pasen en Pinksteren vindt de weekmarkt plaats op dinsdagochtend.

Zomermarkten

In juli en augustus vinden de zomermarkten plaats, met muziek, dans, kunst en diverse activiteiten voor jong en oud. Gezellige zomermarkten met wekelijks een gevarieerd programma. De kramen staan op de Groeneplaats, in de Parkstraat en Binnenburg.

Er is voor de kinderen elke markt een mini-kermis en er is gelegenheid om zich te laten schminken. Ook is er vaak muziek op de Steenenplaats, de Groeneplaats en bij De Hollebol.

zomermarkten 2019

Woensdag 3 juli  
Woensdag 10 juli  
Woensdag 17 juli  
Woensdag 24 juli  
Woensdag 31 juli  
Woensdag 7 augustus  
Woensdag 14 augustus  
Woensdag 21 augustus  
Woensdag 28 augustus  


Herfstmarkt

Het bestuur van het Winkelhart organiseert daarnaast elk jaar een gezellige herfstmarkt in oktober.

Wintermarkt

Door allerhande werkzaamheden in het centrum van Den Burg kan de wintermarkt in 2018 niet plaatsvinden. In 2019 zien we u graag op vrijdag 27 december op de Wintermarkt!

 

Voor informatie over of aanmelding voor de zomermarkt kunt u contact opnemen met:

markt@winkelhartvantexel.nl