Deelnemers Den Burg Winkelhart van Texel

Het Winkelhart van Den Burg op Texel bestaat uit tientallen winkels, restaurants en dienstverlenende bedrijven. Hieronder vindt u een lijst van alle deelnemers. U bent van harte welkom bij deze bedrijven. Via de zoekfunctie kunt u het bedrijf dat u zoekt direct vinden, of gebruik het filter. 
 

Deelnemers op de kaart

Vind in Den Burg

Zoeken

Z. Graaf

Z. Graaf is al jarenlang een begrip op Texel. Zowel in schilderwerk, glaszetten, behangen, houtreparaties en kleuradviezen. In de Hogerstraat vindt u de verfwinkel waar u kleurstalen en glasvoorbeelden kunt bekijken en in de behangboeken kunt neuzen.
Hogerstraat 7-11, 1791 CH

Zegel Fietsen

Wilt u op vakantie naar Texel en kunt u geen scootmobiel meenemen? Geen nood! Wij verhuren scootmobiels in onze winkel aan de Parkstraat in Den Burg. Natuurlijk kunt u ook fietsen huren bij ons!
Parkstraat 16, 1791 CA

Zegel Lingerie

Bij Zegel Lingerie kunt u terecht voor nieuw ondergoed of een mooie BH. Het personeel helpt u graag met het vinden van de juiste BH. Ook verkopen wij badkleding en nachtkleding.
Binnenburg 1, 1791 CG

Zegel Modes

Zegel Modes is een kledingwinkel in Den Burg met een concurrerend geprijsd assortiment. U kunt hier terecht voor uw dagelijkse kleding. De winkel heeft een ruime keuze uit kinder-, dames- en herenkleding.
Binnenburg 1, 1791 CG

Ziezo Fashion

In het centrum van Den Burg vind je onze mooie kledingwinkel. Fashion, sieraden, tassen en decoratie. Bij ons vind je o.a. de merken Saint Tropez, Selected, Lofty Manner en Moss Copenhagen.
Binnenburg 19, 1791 CG

Filter op

Steunlid
Detailhandel
Dienstverlening
Eten en Drinken
Kunst en Cultuur
Overnachten

Hét kleine boekje van Den Burg

Vol trots presenteren wij u Hét boekje van Den Burg. Vol informatie over ons prachtige dorp. Met dit boekje kunt u nog beter uw weg vinden in Den Burg.

 

Download boekje