Deelnemers Den Burg Winkelhart van Texel

Het Winkelhart van Den Burg op Texel bestaat uit tientallen winkels, restaurants en dienstverlenende bedrijven. Hieronder vindt u een lijst van alle deelnemers. U bent van harte welkom bij deze bedrijven. Via de zoekfunctie kunt u het bedrijf dat u zoekt direct vinden, of gebruik het filter. 
 

Deelnemers op de kaart

Vind in Den Burg

Zoeken

Boekhandel Nauta Boek

Nauta Boek is helemaal bij de tijd, maar nog altijd even vertrouwd.
Parkstraat 38, 1791 CB

Boetiek "De Oorzaak"

Oorbellen, sieraden, piercings, OOZOO Horloges of kleding, bij boektiek De Oorzaak vindt u het allemaal. Loop eens binnen of kijk op de webshop. De mooiste accessoires voor een betaalbare prijs!
Weverstraat 42, 1791 AE

Cadeaushop Yomo

Bent u op zoek naar een speciaal cadeautje? Een cadeau uitzoeken is vaak erg lastig. Yomo-cadeaushop in Den Burg helpt u graag met het vinden van het juiste presentje.
Weverstraat 35, 1791 AA

Café De Twaalf Balcken

De 12 Balcken is een bruin eetcafé, waar u welkom bent voor een lunch, diner (in de avonduren) maar ook voor een goede koffie van Segafredo en de lekkerste speciaalbiertjes.
Weverstraat 20, 1791 AD

Candy King

Wie van zoetigheid houdt is bij snoepwinkel Candy King op Texel aan het juiste adres. Bij Candy King in Den Burg vind je een breed assortiment snoepgoed.
Weverstraat 46, 1791 AE

Carco

Een leuk en gezellig boetiekje,te vinden aan de Binnenburg. Bij CarCo is de kleding zeer gevarieerd,voor de vrouw die eens wat anders wil. Onze maten gaan van 36 t/m 54. Merken o.a: Boris,In Two en Mapa Mundo.
Binnenburg 6, 1791CG

Coby Dogger Bontcouture

Op zoek naar een heerlijk warme jas? Coby Dogger werkt met schapenhuiden en maakt kleding zelfs op maat en verzoek. Wilt u een uniek exemplaar? Loop dan eens binnen bij Coby Dogger Bontcouture.
Burgwal 29, 1791 AH

Combi Texel

Kom kijken naar onze zeer uitgebreide collectie iPhone, iPad en Galaxy hoesjes. U vindt hier altijd iets verrassends voor scherpe prijzen. Ook voor camera's en het maken van pasfoto's kunt u hier terecht.
Parkstraat 9, 1791 CA

Damesmode De Kust

De Kust biedt modieuze dameskleding. De collectie is divers en ook voor leuke damesaccessoires kunt u terecht bij De Kust. Loop eens binnen, het personeel helpt u graag met het vinden van de perfecte outfit.
Weverstraat 14, 1791 AD

Damesmode Weversend

Zoekt u iets voor elke dag, iets voor een speciale gelegenheid of een "opleuker" in uw garderobe? Kom eens kijken naar de collectie van Damesmode Weversend. Wij helpen u graag.
Weverstraat 104, 1791 AG

Filter op

Steunlid
Detailhandel
Dienstverlening
Eten en Drinken
Kunst en Cultuur
Overnachten

Hét kleine boekje van Den Burg

Vol trots presenteren wij u Hét boekje van Den Burg. Vol informatie over ons prachtige dorp. Met dit boekje kunt u nog beter uw weg vinden in Den Burg.

 

Download boekje