Deelnemers Den Burg Winkelhart van Texel

Het Winkelhart van Den Burg op Texel bestaat uit tientallen winkels, restaurants en dienstverlenende bedrijven. Hieronder vindt u een lijst van alle deelnemers. U bent van harte welkom bij deze bedrijven. Via de zoekfunctie kunt u het bedrijf dat u zoekt direct vinden, of gebruik het filter. 
 

Deelnemers op de kaart

Vind in Den Burg

Zoeken

De Kolonist

De Kolonist biedt kleding voor zowel mannen als vrouwen. De stijl van de Kolonist is hip en trendy en leent zich uitstekend voor een jongere doelgroep. Het personeel voorziet u graag van kledingadvies.
Weverstraat 50, 1791 AE

De Sportshop voor jou

Wij zijn gevestigd in het hartje van Texel, Den Burg. Op een prachtige locatie midden in het gezellige centrum. De Sportshop is al vanaf 1984 een begrip voor de Texelaars. Na een korte stop is onze kersverse winkel op 20 februari 2015 heropend met een frisse en sportieve uitstraling.
Weverstraat 8-12, 1791AD

De Texelse Apotheek

Weverstraat 95, 1791 AC

De Vier

De Vier is leverancier en installateur van horeca,- en koelapparatuur in de ruimste zin van het woord. In nauwe samenwerking met klanten en leveranciers worden flexibele & technisch vooruitstrevende ontwerpen geleverd.
Spinbaan 14, 1791 MC

De Wever

Wij zijn gespecialiseerd in lekker warme producten van schapenwol zoals Texelana dekbedden, schapenvachten, truien en nog veel meer. De grootste collectie pantoffels van schapenvacht vind je bij ons.
Weverstraat 38, 1791 AE

De Witte Engel - voor creatief plezier

Wilt u creatief aan de slag? Dan bent u aan het goede adres bij de Witte Engel, een ruim gesorteerde hobby- en handwerkwinkel. Onze specialiteit is werken met textiel en natuurlijke stoffen en materialen.
Binnenburg 15, 1791 GG

Dierenartsenpraktijk Texel

Keesomlaan 11, 1791 DA

Dodo wear - Texel

Wij zijn gespecialiseerd in kinderkleding, babykleding, dames- en herenjassen en Bretonse kleding. In de winkel geven wij u graag advies. Neem ook eens een kijkje in de webshop.
Binnenburg 12, 1791 CG

Drogisterij Mets

Bij Dio Drogisterij Parfumerie Mets vindt u in het winkelassortiment onder andere zelfzorgmedicijnen, cosmetica en allerlei producten voor persoonlijke hygiëne. Ook voor een heerlijk geurtje loopt u even binnen bij Dio Mets.
Binnenburg 9, 1791 CG

Eetcafé De Steenenplaats

Eetcafé De Steenenplaats is gelegen aan het leukste plein van Texel, in hartje Den Burg. Centraal tussen de belangrijkste winkelstraten. Een ideale plek voor een smakelijke tussenstop. Ons eetcafé ademt de sfeer van een Engelse pub.

Filter op

Steunlid
Detailhandel
Dienstverlening
Eten en Drinken
Kunst en Cultuur
Overnachten

Hét kleine boekje van Den Burg

Vol trots presenteren wij u Hét boekje van Den Burg. Vol informatie over ons prachtige dorp. Met dit boekje kunt u nog beter uw weg vinden in Den Burg.

 

Download boekje