Deelnemers Den Burg Winkelhart van Texel

Het Winkelhart van Den Burg op Texel bestaat uit tientallen winkels, restaurants en dienstverlenende bedrijven. Hieronder vindt u een lijst van alle deelnemers. U bent van harte welkom bij deze bedrijven. Via de zoekfunctie kunt u het bedrijf dat u zoekt direct vinden, of gebruik het filter. 
 

Deelnemers op de kaart

Vind in Den Burg

Zoeken

De Kastanjeboom

Bij Eetcafe de Kastanjeboom kunt u genieten van een heerlijk diner of een lekkere lunch aan het plein de Stenenplaats. Kom langs en proef de gerechten zelf.
Stenenplaats 2, 1791 EA

Café Mans

Café Mans staat bekend om de ongedwongen sfeer, leuke bediening en goede keuken. Niet alleen kun je hier een lekker hapje eten, het café is uitgegroeid tot een heus “bruin eetcafé”.
Binnenburg 10, 1791 CG

Eetcafé Parkstraat

Voor lekkere snackjes en keuze uit een zeer uitgebreid assortiment gaat u naar Eetcafé de Parkstraat. Ook kun je hier na het eten nog gezellig blijven hangen voor een drankje. Uw bestelling kunt u natuurlijk ook gewoon meenemen.
Parkstraat 22, 1791 CB

Etos

Etos heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van beauty, gezondheid en lichaamsverzorging. Naast scherp geprijsde kwaliteitsproducten heeft Etos een prettige winkelomgeving met deskundig personeel.
Weverstraat 1, 1791 AA

Expert

Voor onder andere computers, tv’s, stereo’s en huishoudelijke apparatuur bent u bij Expert aan het juiste adres. Ook voor advies bent u van harte welkom. De Expert is gevestigd aan de Waalderstraat 33-35.
Waalderstraat 33 35, 1791 EB

Fashion Store

U vindt bij Fashion Store Texel de nieuwste modetrends. Het personeel voorziet u graag van advies. Naast kleding kunt u hier ook leuke accessoires, schoenen en tassen shoppen.
Weverstraat 45, 1791 AB

Gamma

Abbewaal 10, 1791 WZ

Garage Grisnigt

Bernhardlaan 170, 1791 XJ

Garage Rentenaar

Garage Rentenaar bestaat als familiebedrijf al meer dan 60 jaar, wij staan dan ook al jaren bekend om onze betrouwbaarheid en vakbekwaamheid. Als Opel dealer beschikken wij over een showroom, werkplaats en magazijn.
Bernhardlaan 200, 1791 XJ

Goeie Zaak

De “Goeie Zaak” Texel heeft een verrassend aanbod unieke, net-even-anders producten die vaak handgemaakt zijn en ingekocht volgens de fairtrade normen. Om ons assortiment aantrekkelijk te houden kopen we geregeld nieuwe producten in, zodat het de moeite waard is om onze winkel regelmatig te bezoeken.
Weverstraat 76, 1791 AG

Filter op

Steunlid
Detailhandel
Dienstverlening
Eten en Drinken
Kunst en Cultuur
Overnachten

Hét kleine boekje van Den Burg

Vol trots presenteren wij u Hét boekje van Den Burg. Vol informatie over ons prachtige dorp. Met dit boekje kunt u nog beter uw weg vinden in Den Burg.

 

Download boekje