Deelnemers Den Burg Winkelhart van Texel

Het Winkelhart van Den Burg op Texel bestaat uit tientallen winkels, restaurants en dienstverlenende bedrijven. Hieronder vindt u een lijst van alle deelnemers. U bent van harte welkom bij deze bedrijven. Via de zoekfunctie kunt u het bedrijf dat u zoekt direct vinden, of gebruik het filter. 
 

Deelnemers op de kaart

Vind in Den Burg

Zoeken

Graaf Spuiterij

Autoschade? Wij repareren het vertrouwd, vakkundig en snel! Dat is typisch schadebedrijf ABS Autoherstel Graaf Spuiterij op Texel. Autoschade op vakantie? Geen probleem! Onze vakkundige medewerkers bekijken samen met u wat de beste oplossing is.
Slingerweg 41, 1791 AW

HEMA

Een leuk en makkelijk leven hoeft helemaal niet duur te zijn, vindt HEMA. Loop de winkel binnen en je ziet het meteen: nergens anders vind u die opvallende combinatie van alleen de beste artikelen voor verrassend lage prijzen. De medewerkers staan altijd voor je klaar.
Weverstraat 7, 1791 AA

Het Olijfblad

Het Olijfblad is een boekwinkel in Den Burg waar u een uitgebreide collectie aan boeken vindt, van moderne literatuur tot klassieke werken.
Weverstraat 60, 1791 AE

Hotel Brasserie Den Burg

Vlakbij het unieke Hoge Berg natuurgebied, aan de rand van den Burg staat ons 80 jarige hotel. Sfeervol, open en vriendelijk van karakter is niet alleen de stijl van de karakteristieke nieuwbouw, dat is ook onze persoonlijke visie op hoe wij u als gast graag benaderen en welkom heten.
Emmalaan 2-4, 1781 AV

Hotel De Lindeboom

Een rijke historie, een vleugje nostalgie en veel comfort. De Lindeboom is een driesterrenhotel in hartje Den Burg, waar gastvrijheid een lange traditie kent.
Groeneplaats 14, 1791 CC

Installatieburo IBS-OELE-Schoo

IBS-Oele-Schoo is met meer dan 30 medewerkers een compleet installatiebureau dat maatwerk levert aan zowel de particulier als het bedrijfsleven. Wij verzorgen de meest uiteenlopende opdrachten in nieuw- en verbouw.
Abbewaal 13, 1791 WX

Jojo mode

Bij JoJo Mode vindt u elk seizoen zorgvuldig gekozen collecties die inspelen op de tijdsgeest. Of u nu basiskleding zoekt, gaat voor die sjieke outfit of stoere, casual kleding. Als u kiest voor de collectie van JoJo Mode, dan weet u dat u iets bijzonders draagt
Stenenplaats 5, 1791 EA

Jos Kager Assurantie

Jos Kager is sinds november 1977 werkzaam als intermediair tussen verzekeraars, diverse banken en pensioenfondsen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het bemiddelen in de verkoop van uw woning.
Bernhardlaan 109, 1791 XD

Jumbo

Jumbo wil de ideale supermarkt zijn. Elke dag weer doen we onze uiterste best om te zorgen voor 100% tevreden klanten. Want dat is waar het om draait bij Jumbo.
Vogelenzang 25, 1791 EZ

Juwelier Martin Tromp

Of u nu op zoek bent naar een bijzonder halssieraad, een gouden ketting of armbandje of een ring, Juwelier Martin Tromp helpt u graag. Wij verkopen gouden, zilveren en platina sieraden en hebben een ruime diversiteit aan merken.
Weverstraat 34, 1791 AE

Filter op

Steunlid
Detailhandel
Dienstverlening
Eten en Drinken
Kunst en Cultuur
Overnachten

Hét kleine boekje van Den Burg

Vol trots presenteren wij u Hét boekje van Den Burg. Vol informatie over ons prachtige dorp. Met dit boekje kunt u nog beter uw weg vinden in Den Burg.

 

Download boekje