Deelnemers Den Burg Winkelhart van Texel

Het Winkelhart van Den Burg op Texel bestaat uit tientallen winkels, restaurants en dienstverlenende bedrijven. Hieronder vindt u een lijst van alle deelnemers. U bent van harte welkom bij deze bedrijven. Via de zoekfunctie kunt u het bedrijf dat u zoekt direct vinden, of gebruik het filter. 
 

Deelnemers op de kaart

Vind in Den Burg

Zoeken

Kapsalon Bjoetie's

Regelmatig volgen wij cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste trends in kleuren, knippen en stylen. We laten ons inspireren door shows, vakbladen en de mensen op straat . Maar nog belangrijker: we luisteren goed naar onze klant en kijken welke looks bij iemands persoonlijkheid, teint en uitstraling past.
Weverstraat 96, 1791 AG

Kees de Waal

Voor de leukste woonaccessoires gaat u naar Kees de Waal. In de winkel heeft u keus uit een ruim assortiment voor zowel binnen- als buiteninterieur. U vindt hier ook leuke souvenirs.
Binnenburg 23, 1791 CG

Kees Hin Banden

Een band is het enige stukje contact van uw voertuig met de weg. Dus is het belangrijk dat de kwaliteit goed is! Wij helpen u graag op weg. Als full-service bedrijf op Texel leveren en monteren wij ieder type band voor elk gewenst voertuig.
Reijer Keijserstraat 2, 1791 AX

Keukencentrum Texel

Keukencentrum Texel is een unieke combinatie van keukenshowroom, kookwinkel en kookstudio met kookdemonstraties en workshops. Een complete beleving op kookgebied! Kijk voor meer informatie op onze website.
Bernhardlaan 186, 1791 XJ

Keurslagerij Dros

In onze winkel kunt u terecht voor het beste vlees en de lekkerste vleeswaren. Kom gerust langs in de winkel. Iedere dag staat ons deskundige team klaar om je te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.
Parkstraat 42, 1791 CB

Langeveld & de Rooy

Mediabureau Langeveld & de Rooy heeft alle disciplines in huis voor een compleet media- en communicatieadvies. Tevens uitgever van de Texelse Courant, Vakantiekrant Texel en Texel Magazine en het Texelse adres voor alle soorten drukwerk en geboortekaartjes.
Vismarkt 7, 1791 CD

Leijdekkers

Leijdekkers is al tientallen jaren een bekend adres op Texel voor bijzondere sieraden, horloges, mooie brillen, oogmetingen en hoortoestellen.
Waalderstraat 17, 1791 EC

Mantje Texel

Mantje is al jaren een begrip op Texel en ver daarbuiten, voor mensen die houden van een country life style. Bij Mantje vindt u duurzame kleding van vele bekende topmerken.
Hogerstraat 1, 1791 CH

Marten Classics

Weverstraat 32, 1791 AD

Modehuis Moerbeek

Bij Modehuis Moerbeek vindt u een uitgebreide collectie aan dames- en herenmode. Het personeel helpt u graag met het vinden van de juiste outfit.
Parkstraat 4-8, 1791 CA

Filter op

Steunlid
Detailhandel
Dienstverlening
Eten en Drinken
Kunst en Cultuur
Overnachten

Hét kleine boekje van Den Burg

Vol trots presenteren wij u Hét boekje van Den Burg. Vol informatie over ons prachtige dorp. Met dit boekje kunt u nog beter uw weg vinden in Den Burg.

 

Download boekje