Deelnemers Den Burg Winkelhart van Texel

Het Winkelhart van Den Burg op Texel bestaat uit tientallen winkels, restaurants en dienstverlenende bedrijven. Hieronder vindt u een lijst van alle deelnemers. U bent van harte welkom bij deze bedrijven. Via de zoekfunctie kunt u het bedrijf dat u zoekt direct vinden, of gebruik het filter. 
 

Deelnemers op de kaart

Vind in Den Burg

Zoeken

NBC/Eelman & Partners

Op zoek naar een accountantskantoor? NBC/Eelman & Partners is een middelgroot accountantskantoor, met vestigingen in Den Burg, Den Helder en Schagen. NBC/Eelman & Partners heeft al bijna 40 jaar ervaring. De vestiging in Den Burg bevindt zich op Keesomlaan 64.
Keesomlaan 64, 1791 DC

Notariskantoor Dogger & Hoogerheide

Notariskantoor Dogger & Hoogerheide heeft aandacht voor de fullservice gedachte met een hoge mate van kwalitatieve dienstverlening. Met alle opgedane ervaring kunnen we als kantoor allround zijn én uitblinken in de kwaliteit van dienstverlening.
Beatrixlaan 1, 1791 GA

Notenstolp

In de Weverstraat kunt u bij de Notenstolp terecht voor diverse heerlijke noten, kazen en zuivelproducten. Een gezellig winkeltje met verrassende producten. De Notenstolp maakt ook leuke cadeaupakketten.
Weverstraat 74, 1791 AG

Marie's Hobby- en Decoshop

Veel dingen in deze winkel worden door de eigenaresse zelf gemaakt. U vindt hier bijvoorbeeld leuke mokken en kommetjes die met de hand beschilderd zijn. Ook kunt u deelnemen aan een workshop en zelf servies beschilderen.
Weverstraat 6, 1791 AD

Oosterhof Wonen

Wonen is het gevoel van thuis zijn, je behaaglijk en veilig voelen, helemaal jezelf kunnen zijn. Maar wonen is ook jezelf onderscheiden met een vloer, raamdecoratie en meubelen die helemaal bij jezelf, je gewoontes en de rest van het gezin passen.
Parkstraat 3, 1791 CA

Open Boek

Het Open Boek is een kleine ambitieuze boekhandel, gericht op literatuur, kunst en geschiedenis. Heeft bijzondere wenskaarten, een eigen uitgeverij en ruimte voor een kleine expositie.
Binnenburg 3, 1791 CG

Otto's Tweewielershop

Bij ons kunt u terecht voor een nieuwe of tweedehands scooter, brommer, fiets of mountainbike. Ook voor een vakkundige reparatie van uw scooter, brommer, fiets of mountainbike bent u bij ons aan het juiste adres.
Bernhardlaan 174, 1791 XJ

Pearle Opticiens

Onze klanten krijgen bij elke Pearle opticien professioneel advies, een deskundige oogmeting en goede zorg voor de ogen. Pearle is de enige optiekketen met het keurmerk van het Keurmerkinstituut.
Weverstraat 16, 1791 AD

Rabbit Habit

Rabbit Habit is een trendy kledingwinkel die al bijna 30 jaar bestaat. De kleding is gericht op vrouwen en meiden van alle leeftijden. Merken die Rabbit Habit verkoopt zijn o.a. Smashed Lemon, Vero Moda, Garcia en Madonna.
Kogerstraat 2, 1791 ES

Rabobank Noord-Holland Noord

Als coöperatieve bank gelooft Rabobank Noord-Holland Noord heilig in de kracht van het collectief. Samen bereik je meer dan alleen.
Groeneplaats 11, 1791 CC

Filter op

Steunlid
Detailhandel
Dienstverlening
Eten en Drinken
Kunst en Cultuur
Overnachten

Hét kleine boekje van Den Burg

Vol trots presenteren wij u Hét boekje van Den Burg. Vol informatie over ons prachtige dorp. Met dit boekje kunt u nog beter uw weg vinden in Den Burg.

 

Download boekje