Deelnemers Den Burg Winkelhart van Texel

Het Winkelhart van Den Burg op Texel bestaat uit tientallen winkels, restaurants en dienstverlenende bedrijven. Hieronder vindt u een lijst van alle deelnemers. U bent van harte welkom bij deze bedrijven. Via de zoekfunctie kunt u het bedrijf dat u zoekt direct vinden, of gebruik het filter. 
 

Deelnemers op de kaart

Vind in Den Burg

Zoeken

Restaurant 't Vierspan

Al jaren een begrip op het gebied van culinaire verwennerij.
Gravenstraat 3, 1791 CJ

Schoenmakerij Texel

Gehecht aan dat ene tasje, of die heerlijk lopende schoenen? Bied ze aan bij Schoenmakerij Texel in Den Burg en geef ze een tweede leven. Schoenmakerij Texel plaatst nieuwe zolen, stikt het leer en voert andere schoenreparaties uit.
Weverstraat 88, 1791 AG

Shoeby

Shoeby Texel heeft hippe en trendy kleding voor het hele gezin. De collectie bestaat uit vrijetijdskleding, hippe items en leuke accessoires. De kleding heeft een goede kwaliteit maar is wel betaalbaar.
Hogerstraat 12, 1791 CH

Silt

In een kleine, maar gezellig winkel is Silt gevestigd. Silt heeft zowel een dames- als herencollectie en is gevestigd aan de Weverstraat.
Weverstraat 3, 1791 AA

Simon Smit Fotografie

Weverstraat 73, 1791 AC

Slijterij / Wijnhandel de Wit

In de Weverstraat vindt u Slijterij-wijnhandel De Wit. Deze luxe Slijterij heeft naast een groot assortiment binnen- en buitenlands gedistilleerd, ook veel speciaalbier, wijnen uit bijna alle bekende wijnlanden en natuurlijk veel Texelse specialiteiten.
Weverstraat 18, 1791 AD

Slijterij Smidt-Witte

Al sinds 1990 is Slijterij Wijnhandel Smidt-Witte een gezellige slijterij waar iedereen zich thuis voelt en alles verkrijgbaar is. De Texelse specialiteiten nemen hier een ruime plaats in.
Waalderstraat 27 1791 EB

Smakelijk & Meer

Noem het een eetwinkel, delicatessenzaak, traiteur, catering, broodjeszaak. Wij zien het als een verrukkelijke culinaire ontmoetingsplaats, waar u kunt genieten van onze prachtige producten of meenemen.
Kogerstraat 29, 1791 EP

STEK conceptstore

In het hartje van Den Burg vind je deze stoere conceptstore. Marscha en Manon zoeken de hipste en leukste (woon)accessoires, planten, meubels en babyspulletjes bij elkaar. In de conceptstore verkopen ze o.a. producten van Ixxi, Rituals en nog veel meer gave merken. Ook zijn er veel stoere planten te vinden.
Weverstraat 41, 1791 AB

Studio

Studio in Den Burg heeft jonge en hippe kleding voor een maatje meer. De maten in de winkel beginnen bij 42 en gaan door tot 58! Perfect wanneer u een maatje meer heeft, maar zich wel modieus wilt kleden.
Waalderstraat 4, 1791 EC

Filter op

Steunlid
Detailhandel
Dienstverlening
Eten en Drinken
Kunst en Cultuur
Overnachten

Hét kleine boekje van Den Burg

Vol trots presenteren wij u Hét boekje van Den Burg. Vol informatie over ons prachtige dorp. Met dit boekje kunt u nog beter uw weg vinden in Den Burg.

 

Download boekje